Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Pane vachmajstr, vy jste hlava!

0 0
možnosti
MH

Pane Němec, píšete:  "Je třeba si uvědomit, že Evropskou unii potřebujeme a to i bez ohledu na některá negativa, která nám členství v Evropské unii přináší, neboť je to síla proti světovládným tendencím USA, Číny, Islámu a dalších světových gigantů a nemůžeme stát mimo.

Moc rád bych s tímto souhlasil. V podstatě plně souhlasím, až na to, "je to síla proti ... " . 

Jak to vidím, má to být síla, a není to síla.

Desítky tisíc lobyistů a ještě víc byrokratů v nevolené Komisi má v rukách 80% nových zhusta nasmyslných nebo zbytečných zákonů, zatímco v podstatných otázkách aparát EU selhává (naprosto nepatřičná USA podřízená politika EU k Ukrajině vedoucí ke studené ev. i horké válce, deset let planých řečí o energetické nezávislosti než je prodán plyn z východní sibiře Číně, nulová obrana proti nadměrnému přistěhovalectví (vč. muslimů), zanedbání obrany proti úbytku původní populace, atd. atd. atd. atd.

A korunu tomu dává ona ztráta důvěry v naše strany,  politiky - a také média.

Váš kritický postoj k ANO se mi zdá nespravedlivý. Protože "nekrást" je dnes pro obyčejné lidi (soudím podle sebe) tou největší politickou devizoou. A zárukou je v nemalé míře právě ta politická nezkušenost, která se vám nelíbí. No, uvidíme časem, jestli se dřív naučí krást, nebo přijatelně dobře pracovat. Zdravím, a dobrou noc.

0 0
možnosti
Foto

Pane Hniličko, já jsem plně přesvědčen o tom, že Evropská unie má velký smysl, neboť bude-li správně fungovat a plnit všechny funkce, od obrany přes ekonomiku až k podstatnému zkvalitnění života všech jejích občanů bez výjimky, budeme ji nakonec fandit všichni. Ale je to obrovský kolos, který zatím v řadě oblastí tápe, úředníci se učí a lidé jsou netrpěliví. Pokud jde o hnutí ANO, já ho vůbec neodsuzuji, naopak, chápu ho jako přijatelnou variantu pro naše občany znechucené dosavadní politikou velkých stran, což nakonec vedlo i k jeho vítězství, byť nemělo žádný politický program. Andrej Babiš je velice chytrý pán, který hovoří jazykem obyčejných lidí, uvažuje logicky a svůj um a talent již plně prokázal v podnikání - a pokud nezneužije svých funkcí, což by mohl klidně udělat, bude jednou lidmi vynášen do nebe. Na hnutí ANO mi vadí pouze to, že je složeno z mnohých lidí, kteří již byli v jiných politických stranách, neuspěli tam a proto se "překabátili" sem. A navíc dostali vysoké státní a dokonce i vládní funkce v oborech, kterým naprosto nerozumí. A to je velká chyba, neboť ministr se nemůže učit oboru, který má řídit až ve funkci. Děkuji Vám za váš komentář a ať se Vám daří.:-)

1 0
možnosti
DM

No hlavne dali volici minus vam i Paroubkovi, za coz jim moc dekuji :-)

2 1
možnosti
Foto

Já také, pane Matějů. Mohu si klidně užívat zaslouženého důchodu a nemusím si ničit zdraví pro blbost druhých. A že ta blbost z řady lidí přímo čiší i zde je zcela jasné, či Vy to nevidíte?:-)

1 0
možnosti
JH

No, naštěstí doby, kdy jste odškrtávali volební seznamy a toho, kdo nešel volit, jste tam došli dokopat i s tím správným volebním lístkem v ruce, jsou už dávno pryč. Vůbec se mi nelíbí, že by to vaše odhodlání mělo být moje budoucnost!:-P

3 1
možnosti
Foto

To nikdy nebyl a ani není můj problém. A jestli někoho takového znáte, poukažte na něj, ať to vědí všichni.:-)

1 0
možnosti
FS

Kolik že dostal lev hlasů? V jednotkách?

0 0
možnosti
LV

K tématu. Ukažte mi, co některý z českých politiků který byl doposud v EP udělal byť sebeméně přínosného pro ČR. Nevím o nikom. Takové lidi já nepotřebuju. Především z hlediska velikosti vždy budou politici z ČR v EP hájit JEN záležitosti které budou v toleranci větších států, nikdy přímo a jedině české, tak jako si to může dovolit Francie a Německo. My vždy budeme muset spolupracovat s jinými státy což je pro nás diskriminační. Do diskriminačních spolků já ale nevolím, protože jde o pseudodemokratický celek a ne o demokracii.

1 0
možnosti
Foto

Pane Vrtale, ti politici, kteří doposud v EP byli tam nezmohli takřka nic. A právě proto je bylo třeba vyměnit, což se ovšem jaksi nepovedlo, že? Naše chyba.:-)

1 0
možnosti
DN

Vážený pane, prostě se smiřte s tím že na Paroubka a tu jeho (a i vaši) stranu  lidi kašlou - a chybu hledejte především u sebe a v té vaší partaji, ne u Klause, pravici, levici, ne v jiných stranách. Mimochodem, on ten Paroubek se na té vámi tolik kritizované porevoluční politice taky podílel - a výrazným stylem.

10 1
možnosti
Foto

Žádná partaj není moje, vážený pane Novotný. neboť já nejsem členem žádné politické strany a nikdy nebudu! Ale Jiří Paroubek je vzdělaný, aktivní, pracovitý, průbojný a schopný politik, který NEKRADE (s to je pro mne osobně podstatné!!!!),  a byl by byl schopen pro slušné obyčejné lidi práce leccos dobrého udělat. A to, že lidi poslouchají zmanipulovaná pravicová média, nemají vlastní názor a proto Paroubka nemají rádi - je jen jejich věc - a také na to všichni doplatí. Není totiž jiný levicový politik, který by byl dostatečně razantní, průbojný a zároveň "čistý", aby mohl prosazovat i doslova nemožné. Přemýšlejte o tom.:-)

1 1
možnosti
JH

J83a92n 41H57l33e92d92í54k

26. 5. 2014 22:12

hlav impulsem nejít volit do parlamentu EU je proslulá česká závist z platu vyvolených, kteří v křesle spí, čtou, SMSkují a luští křižovky. Když v TV ""zazářily"" obličeje odulých a vulgárních Ransdorfa a Falbra, část voličů se znechutila a odpor vyjádřila neúčastí

4 1
možnosti
DN

No vidíte, a soudruhy to naopak motivovalo dát tomu jejich zadluženému boháči tolik preferenčních hlasů, že Ransdorf dál bude tahat kufry do Bruselu. Ještě mi může nějakej soudruh tvrdit že nemá rád vyžírky ... :-/

4 1
možnosti
JK

J29a68n 84K70o91t49t93a50s

26. 5. 2014 21:58

Akorát jste zapomněl dodat, že EU místo toho, aby se nechalo nalákat do pasti od USA při akcích s Ukrajinou, mělo se angažovat do holportu s Ruskem a snažilo se jej získat do EU. Vznikla by síla, proti které by USA nezmohlo nic. Ale to je proti zájmům NATO, USA a šmejdům ze zbrojních asociací. Ale tak daleko vy jistě nemyslíte ....

1 2
možnosti
Foto

Pane Kotasi, domýšlím to samozřejmě i se všemi detaily, ale domnívám se, že řada lidi by to tady nepochopila, takže se omlouvám......nechci je zbytečně dráždit. Vy vidíte dál než mnozí, což jer dobře, ale.......................:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik