Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ústavní soud je dnes ryze politickým soudem, čtvrtým, nevoleným, pilířem moci a eufemismus „ústavní“ mu vůbec nenáleží.

3 2
možnosti
Foto

Ale náleží mu velká pochvala, pane Závladský, neboť se z původní pozice nejnadřazenějšího, dostává tam, kde už měl být dávno a pomáhá obyčejným slušným lidem, nikoliv jen těm nejvyšším a nejvyvolenějším. A to je třeba ocenit.:-)

1 2
možnosti
JR

J87a66n 96R85á91ž

28. 6. 2014 15:11

No jen se nepřetrhněme s  chválou. ÚS jen připomněl obecným soudům a pojišťovnám, co je to škoda. Nic víc!

 Obecně se za škodu majetkovou považuje snížení hodnoty věci. A jen blbec , likvidátoři pojišťoven a někteří soudci, si mohli myslet, že havarované auto, na němž byly vyměněny nějaké díly z řady těch,které se provozem neoopotřebují, má větší hodnotu na trhu ojetých vozidel, než vozidlo nehavarované.

2 2
možnosti
Foto

Jak vidíte, blbců je u nás a zejména tady, na tomto podivném blogu plném vulgarit a urážek, velmi mnoho, pane Jane Ráži. Nebo Vy to nevidíte?:-)

1 2
možnosti
PA

P29e12t44r 37A52g92u49l80á82r

28. 6. 2014 13:17

Páni...tohle jste psal, nebo Vám to vytvořil nějaký generátor projevů?

3 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik