Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

osoby, jako je paní Nagyová, jsou jinde zatýkány dvěmi osobami v civilu. Jenom u nás na to neschopná policie potřebuje desítky mužů v plné zbroji. A ještě se tím chlubí zveřejňováním videa.

Jsou to chudáci, kteří si honí svoje ego.

3 2
možnosti
Foto

Pane Matuško, jistě ve svém věku již něčemu rozumíte, ale taktiku policejních zákroků nechte laskavě na policii. Děkuji Vám!:-)

1 3
možnosti
Foto

1. Ne, že bych nějak fandil ODS, ale na nule jejich preference nejsou, to jste si spletl se stranou LEV 21.

2. Onen zatčený politik se jmenuje David Rath, při vaší preciznosti je nesprávně napsané jméno poměrně závažným přestupkem.

3. S chválou pana Davida Ratha bych počkal, jak rozhodne nezávislý soud o jeho vině či nevině v korupční kauze.

4. Jakkoli je mi paní Nagyová-Nečasová málo sympatická, jít na ni s puškami a obojkem prostě do normální společnosti nepatří, stejně jako zveřejnit ono video pro pobavení spíše mentálně níže vybavených vrstev národa. 

5. Souhlas s panem Malým, že od právníka bych čekal spíše precizní rozbor a ne emocionální výron.

5 2
možnosti
JV

J65a60n 33V31l71č39e13k

9. 7. 2014 10:04

Posledně mě pan emeritnmí napadl, že ze zákulisí mínusuju a žvaním  nesmysly. Dnes Vám tedy ze zákulisí dávám plus.

0 0
možnosti
KD

Naprosty souhlas - karma !

1 2
možnosti
VK

Uklidnující na tom všem je, že zoufalé hysterické výzvy pana Němce nikdo nevyslyší.

6 1
možnosti
MM

Pane Němče, proč tolik omáčky a populistického zůvodňování? Od právníka bych čekal právnickou argumentaci a ne tohle. Z hlediska práva video být zveřejněno nemělo, bez ohledu na to, co tím policie chtěla dokazovat. BODKA.

Udivuje mne, že vynášíte Šlachtu a Ištvana do nebes ve chvíli, kdy šetří trafiky poslanců a zkutečnou korupci, kdy se rozkádají miliardy ignorují, stejně tak, jako prodej OKD Sobotkou kamarádovi Bakalovi. Ale možná, kdyby ministrem vnitra nebyl socan, ale pravičák, tak byste zahájil kritiku.

Jenže jako vždy, podstata věci Vám uniká, fakta ignorujete a jedete s prominutím jako kafemlejnek. A´t se to lidem líbí nebo ne, ať uznávají Nečase nebo ho nemohou ani cítit, byla porušena presumpce neviny a video byl zásah do soukromí a to bych napsal, ať by se jednalo o kohokoli.

Podstatné je to, že se lidi "oblbujou" kauzou Nagygate a skutečná korupce se tu nečetří. A pokud státní zástupce neobviní Sobotku za OKD, či další za jejich zházračná zbohatnutí - Topolánek, Dalík, Řebíček, Gross a spousta dalších, názor nezměním.

9 3
možnosti
Foto

Pane Malý, buďte ujištěn, že veškerá závažná trestná činnost "kohokoliv" se zcela určitě příslušnými policejními útvary prošetřuje, a to velmi důsledně a dospěje-li policie k závěru, že byl určitý trestný čin spáchán a státní zastupitelství to po detailním přezkoumání "posvětí", jsou všechny orgány činné v trestním řízení povinny konat přesně podle zákona, a nikdo jim v tom nesmí bránit, či je dokonce ještě za jejich náročnou a naprosto směšně placenou práci "očerňovat"! A "do nebes" rozhodně nikoho nevynáším, pouze poukazuji na negativní ohlasy na doslova směšný rozsudek, který byl také příčinou další obrovské kritiky obou pánů - Šlachty i Ištvána, kteří jen konali podle platného práva. Detailní právnickou argumentaci zde může provádět pouze ten, kdo má k dispozici celý trestní spis, tj. zejména příslušný útvar policie, příslušné státní zastupitelství a zainteresovaní advokáti. My ostatní vycházíme pouze z toho, co již bylo zveřejněno ve sdělovacích prostředcích a z ohlasů občanů, kteří přestávají právnímu řádu důvěřovat s tvrzením, že nahrává pouze horním několika tisícům vyvolených! A to je - pro demokracii - velmi nebezpečné!!!:-)

1 3
možnosti
JF(

Jen kecy, jako bývalý policajt byste měl dobře vědět, co pro obyčejného člověka znamená zveřejnění jeho zatčení, i s medvědem, zvláště když je pak výsledkem jen  jakási podmínka. Presumpce neviny zde zcela schází!

7 2
možnosti
Foto

To už je ve Švejkovi: "tohle je syn toho zavražděnýho, na toho je třeba dát si pozor".

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik