Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

V jednom směru ve svém příspěvku se velmi mýlíte. Zákony této země nejsou špatně napsané, parlament této země neignoruje současný stav - on ho naopak vytváří a podporuje. Protože demokratický parlament nám nevládne, ale vládne nám skupina lidí, nazývaná jako exekuční, justiční a advokátská mafie. Většina zákonů je tvořena tak, že přináší profit pouze této úzké skupině.

Pokud chcete úspěšně krást, aby jste se nedostali do vězení, pak potřebujete, aby s vámi okrádaný spolupracoval, a beztrestnost si zajistíte vytvořením legislativy na míru. To všechno se zde děje už skoro 15 let, za okázalého nezájmu veřejnosti, které jsou předhazovány naprosto marginální problémy typu poplatků u lékaře, nebo platů poslanců. 

Proč si myslíte, že jsou z funkcí vyhazováni, nebo odklízeni lidé, snažící se toto změnit (Marvanová), proč poslanci úspěšně blokují projednávání zákonů sloužících k omezení moci exekutorů a právníků. Proč bylo tak lukrativní kšeftování s právnickými diplomy v Plzni, kolik právníků a exekutorů financovalo Zemanovi kampaň?. Kolik bývalých ministrů si vytvořilo zákony, umožňující lukrativní kšeftování s pohledávkami, a kolik takových lidí dnes působí ve firmách, zabývajících se jejich vymáháním?

Podívejte se pravdě do očí - aby tito lidé a tyto firmy mohly fungovat, potřebují palivo v podobě neustálého přísunu dlužníků. Proto je celý systém nastaven na vygenerování jakéhokoliv dluhu, a beztrestného odírání dlužníka. Nejde přitom o splacení dluhu, ale o vymožení různých poplatků, a odstřižení od jakýchkoliv dalších příjmů tak, aby dlužník spadl až na samé dno, a mohly by mu být exekuovány dávky a důchody. To je totiž jeho spolehlivý příjem, který financujeme všichni z našich daní. A tyto prostředky jsou nenápadně přesouvány do kapes úzké skupiny, která nám ve skutečnosti vládne.

5 0
možnosti
Foto

Je zcela zřetelné, že stát by měl své občany chránit před jakoukoliv zlovůlí. A děti obzvláště. Je tedy cosi shnilého, tentokrát ne ve státě dánském, ale českém.... Nota bene, když je toto dryáčnictví posvěcené zákonem.R^

1 0
možnosti

Gratuluji z celého V, že se vám konečně po letech podařlo vložit nezmenšenou fotku !

0 0
možnosti

A co tak strašného jste provedl, že už nejste stínový LEV? Není to škoda?

0 0
možnosti
Foto

titulů před a za jménem máte docela dost, tak zkuste ten článek napsat nějak abych si nemusel zvětšovat písmo v prohlížeči.

0 0
možnosti
Foto

To se musíte, milý pane Polášku, obrátit na tvůrce tohoto serveru - blogu. Věřte tomu, že velikost písma, ani grafiku, nikdo z těch, co tady občas něco napíší, ovlivnit nemůže.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik