Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ááááá soudruhu emeritnímu Felixi Edmundoviči se zase stýská po dobách, kdy každého, kdo nešel s námi mohl zmlátit a zavřít....

0 0
možnosti
AS

A38d17a34m 63S30t47a15v97a

25. 1. 2015 15:26

Už jsem si několikrát všiml komentářů fotografií Ludvíka Hradílka: Je to novinářský paskvil, naprosto shodný s hanebně  scestnými demagogickými lžemi novinářů z dob stalinistických sdělovacích prostředků, kteří si  ve službách  bolševické totalitě vylhali ostudu na celý život.

3 1
možnosti
Foto

Pane Adame Stavo, přesný postřeh. Děkuji Vám za příspěvek. Možná, že se některým lidem konečně v těch jejich zabedněných hlavách rozsvítí. M.:-)

0 1
možnosti
LN

...aha..jestli jsem to správně pochopil...tak skupina lidí...která se autorovi nelíbí už svým zjevem (pačesatý...proč nebylo použito kdysi hojně užívané slůvko "mánička?)...vyjádřila veřejně svůj názor...a stínové pana lvího ministra se nezeptali o dovolení....????8-o8-o8-o

..no to jsou mi tedy věci...:-)

4 1
možnosti
Foto

Pane Nádvorníku, mně se tady nelíbí leccos, ale leccos se mi nelíbilo i v tom minulém režimu, o tom snad nepochybujete, či ano? Rozhodně se mne dnes nikdo na nic ptát nemusí, takže jste to opět nepochopil správně. Zcela jistě by zde však byl podstatně lepší pořádek, pokud bych byl ve funkci ministra vnitra já. Tomu věřte, protože nesnáším jakýkoliv nepořádek, natož bordel individuí, které nemají co na práci a obtěžují slušné občany a zbytečně obtěžují policisty, kteří mají zcela jiné - a podstatně důležitější úkoly. MN.:-)

0 0
možnosti
MM

Pokud byla akce předem nahlášena a povolena a pokud nedošlo při akci k porušení zákoba, pak prostě policie nijak zasahovat neměla. A to říkám jako kritik protiputinovské hysterie. Tohle tady pane Němče už jednou bylo a to do roku 1989. Vypadá to, že Vám to chybí a chtěl byste to vrátit - ještě k tomu vodní děla, transportéry a LM?

Víte, já jsem velmi rád, jakou změnou od roku 1989 policie prošla. Uvítal bych ale, kdyby při takových akcích - pokud opravdu akce vybočí - měřila stejným metrem. Tedy i v takových, kdy třeba komunistická poslankyně na veřejnosti oslavuje vraha Gottwalda a komunistickou ideologii, či bagatelizuje vraždu Milady Horákové. Uvítal bych, aby policie stejně důkladně, tak, jak při různých demonstracích chrání Romy, stejně důkladně chránila členy většinové společnosti tak, aby nebyli mrzačeni mačetami či sekerami, či aby nebylo kopáno do žen, ležících na ulici.

4 1
možnosti
Foto

A tako mají ti řečníci dávat policii předem to, co chtějí sdělit veřejnosti. A teprve pak má policie to shromáždění povolit?

0 0
možnosti
Foto

Pane Matuško, žádná hysterie, jen strohý popis "kreténismu" určitých individií. Mějte se fajn:-). M.

0 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že pokud by situace byla opačná a fotograf byl zastánce Putina, už byste psal článek o nepřijatelném chování policie.

6 0
možnosti
Foto

Pane Bareši, vždy posuzuji veškeré události objektivně a nestraním nikomu! Nesnáším ovšem, když se v této podivné "demokracii po česku", kde oproti všem principům vládne pouhé jedno procento zlodějů ostatním lidem, tvrdí, že je to společnost demokratická a lidem se neustále opakuje, že za všechno mohou komunisti, kteří již však 25 let nevládnou, a nebo za to může policie. Ta někdy může pouze za to, že nezasáhla tam, kde měla a tvrdě. Jasné? Či to potřebujete ještě dovysvětlit?:-)

0 0
možnosti
Foto

Ať píšete o čemkoli, esenbáka a ctitele starých pořádků, v sobě nezapřete

6 2
možnosti
MS

Přesně. Už jenom ta jeho zášť k "pačesatým". On fakt ustrnul na úrovni sedmdesátých let. :-)

1 1
možnosti
Foto

Říkáte, nízká účast? Ale to je škoda! Zarytých antiputinovců existuje určitě více než jen nějaká desítka. Tady na blozích jich můžete napočítat, odhaduji, tak dvacet. Kdyby namísto trolování v diskuzích namnožili portréty ruského prezidenta, sehnali si barvičky na malování knírků, mohlo to dopadnout lépe, Kdyby se poštěstilo a přidal by se k nim i zástup hajlujících nácků s portréty Bandery, to by teprve byl pochod, to by byla síla!   Hezkou neděli, pane Němče.

2 4
možnosti
Foto

Paní Jarmilo, děkuji za ohlas. Lépe by to nevyjádřil ani klasik. Ať se Vám daří. MN:-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Jarmilo Vavrochová, Vy neumíte napsat svůj názor slovy? Co to znamená, ty vaše otazníky? AS ještě Vám tam někteří chytrolíni dávají plusy. To je tedy "sešlost"?!

0 0
možnosti
MP

Vy jste ale  stínový ptakopysk.... :-P

4 1
možnosti
Foto

Podívejte se na sebe Vy chudáku. Vy nejste schopen si sem dát ani fotografií a anonymně tady kritizujete a píšete blbosti - což dělají pouze lidé postižení kreténismem. Vy to nevíte? Nechte se vyšetřit u Chocholouška!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik