Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

99% ??

Kde už jsem tohle číslo sakra viděl? Aha, nebylo na tom zvacím dopise tenkrát taky 99 podpisů?

Tohle jsou důsledky nepotrestání Bilaka a dalších za vlastizradu. To si pak kdejakej Němec myslí, že nás zase prodá rusovi, a nic se mu nestane. Blicí smajlík.

8 1
možnosti
OK

Malý člověk má touhu ty velké umenšovat.

5 1
možnosti
VS

Proto je taky jeden kandidát neúspěšný a druhý (velmi úspěšně) nezvolený...;-)

3 1
možnosti
JA

Zařadil jste mne mezi neslušné. Nápodobně. ;-€Rv

10 2
možnosti
Foto

Pane Alexo, mezi neslušné lidi jste se zařadil sám. Tečka. A ještě vykřičník, abyste si to vůbec uvědomil! !!

1 2
možnosti
Foto

P71e79t16r 54K71r33á83l

5. 6. 2014 7:08

kdyby jste měl někdy v budoucnu zájem o to, aby Vás bral někdo alespoň trošku vážně, doporučuju se netitulovat stínovým ministrem za Lva 21 a nezvoleným kandidátem do EP. Má to přibližně stejnou hodnotu, jako nezaměstnaná hajzlbába a neúspěšný žadatel o místo přidavače. Ačkoliv to by byl  důkaz toho, že jste se snažil alespoň něco dělat.

14 2
možnosti
Foto

Petře Králi, já se netituluji vůbec nijak, já si na titulech nijak nezakládám, ale strana LEV 21 má svoje tiskové oddělení, které v intencích přání pana předsedy Jiřího Paroubka zveřejňuje některé moje příspěvky a pochopitelně i s doložkou, jak si to pan předseda přeje. On je totiž dost podstatný rozdíl, zda tady něco napíše odborník a navíc řádně habilitovaný docent a nebo nějaký popleta či jiný hlupák, který sotva vychodil devítiletku a tady by chtěl radit i předsedovi vlády, víte? Pokud to nevíte, vraťte se do školy;-D.

1 2
možnosti
LN

...to snad nemyslíte vážně..???.....jeho výrok už semlela ruská propaganda..a vycházíme z toho všichni jako pitomci....a vy se ho ještě budete zastávat...8-o

12 2
možnosti
Foto

Pane Nádvorníku, na ruskou propagandu se klidně vykašlete, a to stejně jako na americkou. Já osobně totiž nevidím vůbec žádný rozdíl v přítomnosti cizích vojsk na našem výsostném území, ať již šlo o vojska SSSR a Varšavské smlouvy a nebo amerických sil NATO. Nikdo tady zcela jistě válku nechce - a to je těch 99% slušných lidí a ti, kteří válku chtějí, ať táhnou třeba do USA a nebo na Sibiř, neboť je to v podstatě úplně jedno.:-) Ale ať neotravují slušné lidi - a váleční štváči tady nemají místa!!!!

1 2
možnosti
PK

Tech 99%, jina procenta z dob komunismu ani neznate, co?

15 3
možnosti
Foto

Pokud Vy, pane Kulo, či na dalším serveru "Kulíku" chcete válku, stačí říct - všichni slušní lidé v civilizované Evropě Vás spravedlivě zatratí. Jasné????

1 2
možnosti
OU
Foto

Zatím jsem postřehl, pane Michvocíku, že bláboly tady plkáte Vy sám. Vidím, že se velmi rád strojíte do vojenských barev, ale kdyby Vás povolali do armády, teprve byste viděl, co je to disciplína a takto blbě byste tady nežvanil!!!!

1 2
možnosti
Foto

Teď by se hodila možnost dát mínus celému článku.

13 2
možnosti
Foto

Od Tebe to sedí, mladíku. Kolik Ti je, že si vůbec dovoluješ tady něco hodnotit? Co jsi v životě už dokázal? Napiš.:-)

1 2
možnosti
VS

Vzhledem k volebnímu výsledku Vaší strany mne opravdu velmi překvapuje, s jakou bohorovností si ausgerechnet Vy osobujete právo mluvit za za 99% slušných občanů. A o tom dalším drzém kádrování už ani nemluvím. Domníval jsem se, že po vašem dalším volebním výprasku si možná uvědomíte reálný význam vaší obskurní straničky s nebojácným předsedou, ale Vy jste nepoučitelný.:-/

20 3
možnosti
VS

P.S. A když už titulujete Karla Schwarzenberka "neúspěšný kandidát", nebylo by špatné zamést před vlastním prahem, neúspěšný kandidáte do Evropského parlamentu za LEV 21.:-)

19 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik