Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane emeritní rado.

1. Existují i slušní lidé, kteří mohou mít opačný názor na věc, jako vy.

2. K.Schwarzenberg je Čech, stejně jako jeho rodina. Pokud byste našel čas, doporučuji vám přečíst článek http://vodvarka.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=352210. Tam se dozvíte o cosi více, než jsou vaše myšlenkové konstrukce

3. Jmenujte mi aspoň jednoho člověka, který podepsal Chartu 77 a rovněž Antichartu. Naopak, mohu vám jmenovat komunisty, kteří celý život vyznávali stejnou ideologii jako vy,ale na konci života otočili.

4. V dějinách 20. století bylo největší chybou ustupovat agresorovi, když byl pocit, že mu kousek dáme a on se tím uspokojí. Vždy to skončilo katastrofou.

5. Pokud předseda kterékoliv vlády řekne pitomost, mám právo - jako občan, který si ho platí ze svých daní - na kritiku. V hierarchii KSČ se to nesmělo, ale máme - snad ještě - demokracii, kde se to jaksi může.

22 3
možnosti
Foto

Ačkoliv Karla Schwarzenberga považuji za Čecha, sluší se připomenout, že má dvojí občanství - české a švýcarské. Jeho žena Therese, která do rodiny Schwarzenbergů nepochybně také patří, má občanství rakouské. 

V Čechách a na Moravě žijí jen dvě osoby používající příjmení Schwarzenberg. 

Ostatní žijí mimo území ČR, česky ani neumějí.

Rodokmen hlubocké a orlické větve zde: http://www.historickaslechta.cz/gallery/image/RODOKMENY/SCHWARZENBERGOVE-Hluboka2.jpg

2 0
možnosti
Foto

Když čtu podobné ubohosti,osajé nirmalizačním slovníkem,otřásám se hnusem,a jsem rád,že pisatel je představitelem strany kašpárkům s nulovým volebním potenciálem !

15 3
možnosti
JV

J37a33n 61V71l96č21e88k

5. 6. 2014 6:13

Souhlasím s Vámi, vystihl jste to naprosto přesně.

8 1
možnosti
VK

Já bych si dovolil upravit název tohoto článku. Není to drzost ale nedostatečnost. Měl by dostat mokrým hadrem po papuli.

9 3
možnosti
MR

putin muze zavrit kohoutky s plynem a bude Rusko zu grund ihned. Jine zdroje nemaji. Takze je to dvousecna zbran. Ale je tu moznost uhli, nechat se ojebat Putinem aby byl plyn, to je sebevrazda

13 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik