Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J36a32k98u64b 45R31o56t30h

3. 5. 2015 12:28

Myslíte, že pan soustruh ministr stínového lva pochopí, že nejde o stanici pro zábavu, ale že je to prachsprostý ultrakomerční teleshoppingový kanál, určený jen a jen k prodeji pseudohudebního šuntu esteticky méně nadaným jedincům?:-/

5 0
možnosti
FS

My se se ženou a dětmi se prakticky na nic jiného nedíváme. Krásné melodie, které chytnou každého za srdéčko. Dětičky se učí i texty a pak si je při skotačení na dvorku, byť trochu neuměle, prozpěvují. Já mám ovšem klasické hudební vzdělání a často vystupuji s podobným repertoirem v místní hospůdce. Za velkého ohlasu místních dělníků i rolníků, když zaslouženě odpočívají po dobře provedené práci. R^

8 0
možnosti
MK

Máte jisté místo ve stínové vládě po boku stínového emerita jako ministr kultury R^

4 0
možnosti
AT

Jste mi otevřel oči. Mažu z TV všechny stanice kromě Šlágru, dávám rodičovský zámek a mí dospívající synové budou od teď trávit povinně 3h denně u Jamaha apod. Peterka jejich vzor forever.

3 0
možnosti
BR

Tak to je masakr ..... Přesný popis sem bohužel nemohu dát, protože by mi MF Dnes příspěvek smazala, zablokovala by mi účet a snad zabavila i rodný list ....

BTW - zmiňované pořady za totality byly opravdu kvalitní - dnešní program na Šlágru nedosahuje ani 0,001 % jejich úrovně. Vydávat různé pseudokapely, jejichž repertoár je postavený na různě postahovaných písničkách nahraných do klávesových samohrajek, které jsou stisknutím čudlíku přehrávány za kvalitní zábavu může jen totálně nepříčetný člověk. 

Ano, existuje spousta různých malých kapel s kvalitní tvorbou - dechovky, folklor, lidové písně apod - ale ty se na Šlágru nikdy neobjeví. Místo nich se tam střídají různí pseudoumělci, kteří dokáží akorát přehrávat už nahraní písničky a otvírat ústa, aby bylo vidět, že přitom i zpívají. Pro mě osobně je Šlágr absolutní odpad.

5 0
možnosti
JK

Ein Kessel Buntes... Tak to jo.;-D Naštěstí se dnes lidé mohou bavit zcela nezávisle a podle svých představ. Možností je k tomu konečně dost. Chápu vás občany, pro které byla TV jedinou zábavou po čestně soudružsky vykonané práci, že máte dnes problém. Komerční TV se vám po počátečním boomu okoukaly. Ale Majora Zemana prý vysílají stále dokola!!!

1 0
možnosti
PP

Mistrovská ukázka trollingu. Docent boduje.

3 0
možnosti
MS

To by ovšem musel být někdo jiný, než emeritní policajt. :-P

1 0
možnosti
MS

Já mám ze svého okolí takovou zkušenost, že TV Šlágr chválí ti největší troubové. :-)

2 0
možnosti
LN

...proti gustu žádnej dišputát....říká jedno úsloví....vám se líbí peterkův šlágr...mně ne...protože něco tak odporně podlézavého se skutečně hned tak nevidí....

3 0
možnosti
PU

P82e95t19r 41U32h98e25r

3. 5. 2015 9:17

TV Šlágr, největší úpadek zábavy od dob vynálezu televize.

Peterka? Schopný zloděj, co okrádá důchodce na prodeji pochybné hudby za těžké peníze, podvody ve vysílání atd. A toto propaguje policajt, který se tím, že byl policajtem, ještě chlubí. Vlastně taky úpadek.

6 0
možnosti
Foto

přesně tak to je, okrádání důchodců.

1 0
možnosti
ZK

Pane " Emeritní", to Vám Peterka pěkně poděkuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik