Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P63e32t36r 72U40h21e32r

3. 5. 2015 8:55

Tady je vidět, že u policajtů mohl být každý.

4 0
možnosti
MK

Hlavně musel poslouchat dechovku a dívat na Ein Kessel Buntes. Ostatně více toho stejně tenkrát policajti se svou inteligencí nedokázali.

1 0
možnosti
Foto

tak něco podobného chátrajícího už jsem dlouho nečetl, a že se jako vysloužilý muzikant o oblast zajímám....TVŠ je křišťálově kabinetní ukázkou pokleslé zábavy, kde pravidelně vystupují majitelé všech hudebních anticen...samohrajkouvá šou skupin tipu Jamaha, rádoby vtipné skladby...jestli se tomu tak dá vůbec říct...manželů Peterkových, neskutečně vlezlý Zmožek...jakýsi Slovák co se pohupuje kdesi u Jadranu stále ve stejné póze....rozhovora se stupidními otázkami...ale co hlavně, neni to pořad, ale dobře výdělečná činnost, kdy se za neskutečně velký peníze nabízí brak...a samozřejmě jak to u těchto prodejců bývá...s mimořádnou slevou...hřeší se především na to, že starší generace to na pc neumí, a dá přednost pevnému nosiči....a tak si na tomto schopkanálu můžete koupit CD ze Zmožkem za 500 Kč...ve slevě....Ještěže hned vedle se dá přepnou na Očko, ten rozdíl v kvalitě hudby.za článek několikrátRvRv

14 0
možnosti
MK

Soudruh emeritní by asi nejraději rozhodoval o tom co mají lidé poslouchat a co je "kvalitní" zábava...nebo se mu stýská po době, kdy o tom on a jeho spolusoudruzi rozhodovali

7 0
možnosti
MJ

Hezké nedělní ráno.

Dovolte, abych se k problému "lidové zábavy" trošku vyslovil coby zástupce "mladé generace".  Našel jsem si na internetu pár vystoupení z jmenovaného pořadu Vašeho mládí. A došel jsem k závěru, že to byla zábava , která měla "něco do sebe". Jistě , což je pochopitelné , je ve Vás (píšící reakce pod blog) nějak zakódováno  "nepřátelství" proti všemu z té doby ( což se ukazuje i jako dosti škodlivé v některých případech).

Pokud tam vystupovaly skupiny a zpěváci z tehdejšího kulturního světa západní poloviny světa,dosti známé jako ABBA, Boney M, Kim Wilde,C C C Cattch, tak to tak špatný pořad nebyl..

2 0
možnosti
MJ

Píši o tom Kesselu Buntes.

0 0
možnosti
KC

Je to síla, ještěže TV Šlágr ke štěstí nepotřebuju.

2 1
možnosti
MK

Ono asi málo lidí, když tu "kvalitu" sleduje cca 1,2 procenta všech diváků.....

0 0
možnosti
MK

Bože.......... Nevím proč, ale napadl mne název filmu....."Mumie se vrací"

2 1
možnosti
Foto

Myslím, že český / a možná i  slovenský / lid baví vedle TV Šlágr ještě jeden emeritní docent. Třeba dneska je to opravdu nářez..;-D

6 1
možnosti
Foto

Uffffff..... Dvakrát jsem si přečetl článek a mezitím jednou diskuzi a pořád nemůžu uvěřit, že to není ironie, že to autor myslí vážně. Narážky na režim? Nejvýš komunální satira proti řezníkům nebo melouchářům. A Kessel jako příklad kvality? To snad nikdo nemůže myslet vážně. Je fakt, že v zábavných pořadech se občas vyskytly scénky, které přežily desetiletí a stále se oprávněně reprízují, ale v běžné tehdejší estrádě byla taková scénka sotva jedna a zbytek bylo všelijaké cirkusácké žonglování a zoufalá normalizační pop music.

(Pardon, odjíždím do práce, pokud pode mne někdo napíše nesouhlasnou reakci, přečtu si ji až večer.)

11 0
možnosti
Foto

Uff, to je nářez. TV Šlágr a kvalita ;-€;-€;-€

Ještě, že je spousta jiných stanic na které se dá koukat a nemusím koukat jen na jednu, nebo dvě stanice jako dřív. Na tuto zrůdnost nekouká ani můj otec, dokonce ani tchán a to jsou už dlouholetí důchodci. Samozřejmě, že v některých věcech máte pravdu, ale dnes se žije trochu jinak než dřív, je spousta jiných možností jak se zabavit, než je sledování TV.

9 0
možnosti
Foto

Inu zestárl jste, no... dnešní mládež a asi i dost značnou část střední generace by oldies zábava prostě nebavila... Spíš mě zaráží, že mícháte v těch výčtech páté přes deváté, skutečně kultivovanou zábavu se sratchkama...

7 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik