Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Správně soudruhu... Zločince věšet, duševně nemocné plynovat a názorově odlišné posílat do Gulagu...

0 0
možnosti
OK

Původně jsem doufal, že to je něco jiného než populistická demagogie. Není. Prostě využití atraktivního tématu k sebepropagaci.

Jen pro zajímavost - za minulého režimu sebevražd méně nebylo, naopak, po měnové reformě 1953 a po okupaci 1968 byl znatelný krátkodobý nárůst.

3 0
možnosti
BT

nemám rád členy obskurních bezvýznamných straniček kteří si na lidském neštěstí přihřívají svou polívčičku

4 0
možnosti
Foto

Pane Těšínský, nejsem členem žádné politické strany, to už byste si mohl pamatovat a nepotřebuji si nikde přihřívat svoji polívčičku, natož na lidském neštěstí, jak tvrdíte Vy. Jen chválím konkrétní a profesionálně provedený zákrok policisty Policie České republiky, neboť hlupáků, kteří Policii ČR kritizují takřka za vše, je v ČR až příliš mnoho. Zajímavé ovšem je, že ji kritizují zejména ti, kteří se dopouštějí různých forem zločinu. A jestli Vy máte či nemáte někoho rád je mi naprosto jedno. Tečka.:-)

0 1
možnosti
JR

Co Vás vede k uveřejnění vaší fotky v perexu článku?8-o

2 0
možnosti
Foto

Návod k uveřejnění blogu, pane Rýslere. Přečtěte si ho, až někdy něco napíšete.:-)

0 1
možnosti
VK

Souhlasím s tím, že zásah byl profesionální ale druhá část vašeho článku je trošičku mimo. Ta paní totiž není klasický případ zločince. Vy se v bodě 1 ptáte, co mladé lidi ke zločinu vede. Já odpovídám, že tento dotaz na onu vražedkyni nelze aplikovat. Stejně tak nejde v souvislosti s ní přemýšlet o trestu smrti. Mimochodem, napadlo vás se zamyslet nad tím, jestli je vůbec v jejím případě reálná možnost trestu? Já myslím že není. V jejím případě totiž nejde o trest. Jde o to, aby se před ní byla společnost schopná ochránit. Když píšu před ní, myslím samozřejmě před její nemocí, protože tato žena pravděpodobně trpí paranoidní schizofrenii. což je nemoc, která naprosto vylučuje její umístění do věznice.

A co se chvály na práci policie týče, tak si počkám, jak si poradí s mým trestním oznámením na jistou facebookovou skupinu. Chci ale věřit, že neskončí smeteno pod stolem.

2 0
možnosti
MR

M25i15l65a41n 17R60a51d47e40k

15. 10. 2014 2:13

pokud chcete propagovat minuly rezim, tak vam osvezim pamet, takova Olga Hepnarova byla v psychiatricke peci, pustili ji domu, jelikoz uz byla vylecena, a doufam ze vite co provedla. Nebyla to jen jedna obet.

Proste se chrani tam kde se nema.

1 0
možnosti
Foto

Pane Radku, já nevychvaluji žádný režim, ani ten minulý, a ni ten dnešní, neboť oba měly chyby a ani ten dnešní nestojí za nic, protože řada lidí, kteří chtějí poctivě pracovat práci nemají a nemohu ji najít nikde!. Ale to Vy, jako emigrant v Jižní Americe, nebo kde to vlastně jste, těžko můžete posuzovat. Budiž Vám odpuštěno. Olga Hepnarová, ale dostala trest smrti a právem!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik