Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P34e64t97r 69P25á66l28k87a

5. 6. 2014 11:42

srandovní, když pašák ze Lva má to sebevědomí mluvit za 99% lidí.

Možná vám to neřekli, ale vaše strana měla v posledních drobátko onačejší volební podporu než 99%. Případně mě opravte, ale matně tuším, že to bylo míň než 0,5%.

4 2
možnosti
Foto

Jestli jste to nepostřehl, drzý pane Pálko, psal jsem o slušných lidech  (O SLUŠNÝCH LIDECH) - a kolik jich tady v tomhle současném absurdistánu ještě zbylo, je vidět na každém kroku a rovněž i na tomto blogu. Chápeme?:-)

0 1
možnosti
VH

Jé, já jsem vás už pochopil: slušní jsou ti, kdo s vámi souhlasí.  Ovšem to potom souhlasí se Sobotkovým vyjádřením 99,98 těch "slušných" (dle Němcovy definice).  To číslo vám bude jistě mnohem bližší.

 PS: Kdokoliv v tomto státě v posledním čtvrstoletí může (naštěstí) "okřiknout" (jak SNBácky nazývýte nesouhlas) kohokoliv.  Kohokoliv, pane emeritní SNBácký umlčovateli.

7 2
možnosti
JK

J22a24n 63K15o33z56á66k

5. 6. 2014 10:09

Kde jste sebral těch 99% Vy žijete v jiné době. Nechci se dožít takové stařecké demence. Radši americké vojsko, než ruské přisluhovače. Kritizovat můžeme koho chceme a nějaký vysloužilý člen VB mi v tom prozatím nezabrání..

6 2
možnosti
Foto

99% je zřejmě přehnané procento, ale vzhledem k tomu, že se doposud naše média neodvážila udělat žádné průzkumy názorů na toto téma, tak bych se přikláněl někde k 80%.

Přece jen jsou určitá procenta lidí, kteří slepě věří propagandě a všemu, co se objeví v našich médiích, i kdyby to byly pouze nehorázné lži a nesmysly.

1 4
možnosti
Foto

Pod Váš článek se podepisuji

USA by potřebovaly v Evropě velký válečný konflikt. Jen aby to současným válečným štváčům v Evropě nepřerostlo přes hlavu.

Karma R^

Sám jsem o drzých lžích politiků USA, EU i našeho Zaorálka napsal blog: http://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/c/412361/Zaoralek-s-USA-a-EU-ministri-lzi-o-Ukrajine-a-Putinovi.html

3 7
možnosti
VH

Je neuvěřitelné, kolik neschopných si nevšimlo, že to bylo a je Polsko, které se snaží a snažilo přilákat USA do Evropy. Prostě Poláci nemají tak krátkou paměť, jako my.

  Snad jim začnu i závidět jejich fanatický katolicizmus. Zřejmě ten jim brání bezmyšlenkovitě přijmou jinou, zrůdnou, ideologii.

5 0
možnosti
VH

Já vím jenom o jedně desetitisícině promile českých občanů, kteří se Sobotkou souhlasí. Tento podíl je tvořen jedním mohutně otitulovaným darebákem.  Kd se ve vás ta darebácká nafoukanost bere, že udáváte čísla, která vnikla ve věší, zřejmě ne zcela zdravé hlavě?

4 1
možnosti
LH

"...vyjádřil pouze přání 99% našich slušných občanů..."

...aprokristapána, jak jste na to číslo přišel?

8-o

3 1
možnosti
Foto

když vidím váš slovník a styl, pane Němče, vidím úvodník Rudého práva sedmdesátých let.

5 2
možnosti
MP

I Fico jako levičák, které nemám v lásce, je u mě frajer!

4 2
možnosti
MS

Já myslím, že byste se nemusel prezentovat všemi tituly: "Nezvolený kandidát do Evropského parlamentu za LEV 21" ;-D

3 0
možnosti
PK

P36a43v48e92l 53K87u67l86a

5. 6. 2014 11:49

Vzdyt vy jste takovy pravicovy komunista, tak proc ne?

1 2
možnosti
Foto

Že jste ze lva to si raději zrušte. Jinak se Sobotkou v tomto souhlasím, ovšem z jeho úst mne to překvapilo. Nedávno totiž kritizoval Stropnického, když řekl to samé. V tom se mi líbí Slováci. Fico rovněž odmítnul přítomnost amerických vojsk na slovenském území a nikdo z opozice mu to neotloukal o hubu. U nich má vlastenectví prioritu před politickým hašteřením.

4 2
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1165x
Emeritní vrchní policejní rada a plukovník Policie České republiky ve výslužbě, akademický pracovník Policejní akademie České republiky v Praze - vysokoškolský učitel Katedry kriminalistiky a docent ve vědním oboru "Teorie obrany státu" se specializací na trestní právo, kriminalistiku, kriminologii a další bezpečnostní obory, autor několika odborných monografií (např. Mafie a zločinecké gangy), mnoha vysokoškolských skript a učebnic a dalších více než 150 prací, stínový ministr vnitra za LEV 21.

Seznam rubrik